Paste

Paste cu branzeturi

 

Intotdeauna am optat pentru mancarurile rapide, cu ingrediente gasite in frigider sau in camara.

Fiind fani branzeturi, am in frigider mai multe tipuri de branza, iar combinandu-le iese ceva super gustos.


INGREDIENTE:

  • 200g paste farfalle;
  • 200g branza de oaie;
  • 100ml sana;
  • 2 oua;
  • 2 linguri smantana;
  • 120g branza camembert;
  • parmezan;
  • piper;
  • o lingurita condimente pentru Paste de la Kotanyi.

MOD DE PREPARARE:

  1. Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Le-am lasat cu 2 min mai putin.
  2. Ouale se amesteca cu piperul si condimentele pentru paste.
  3. Branza de oaie se rade si se amesteca cu smantana, sana si ouale, apoi cu pastele.
  4. Se pun intr-un vas termorezistent, branza camembert se rupe si se „strecoara” printre paste.
  5. Se da la cuptorul preincalzit, la 180grade, pentru 20min, apoi se scoate, se rade parmenzan pe deasupra si se mai lasa 20-25min.
  6. Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *