Prajituri, Retete de post, Weekend cu spor

Negresa cu cirese si cocos

O noua reteta pentru provocarea „Weekend cu spor”, initiata de Stefania.

Luna aceasta gazada este Natalia Mocanu, mama Alinei, Strumfii bucatari, cu al sau blog Gateste sanatos si gustos.

Ne-a provocat sa pregatim orice preparat dorim.

Am ales o negresa de post, cu cirese si fulgi de cocos, fix pe gustul meu.

INGREDIENTE:

  • 200g faina;
  • 180ml apa;
  • 5 linguri ulei;
  • 2 linguri cacao;
  • 1/2 pliculet praf de copt;
  • 100g zahar;
  • 4 linguri fulgi de cocos;
  • 3 linguri dulceata de cirese;
  • cateva cirese;
  • coaja de lamaie.

MOD DE PREPAPARE:

  1. Faina si cacao se cern si se amesteca cu ingrediente uscate (zahar, praf de copt, coaja de lamaie, fulgi de cocos).
  2. Se adauga si restul ingredientelor, apoi se pune intr-o tava cu hartie de copt (25x40cm).
  3. Se baga in cuptorul preincalzit, pentru 20min, la 180 grade.
  4. Cand este gata, se lasa in cuptor sa se raceasca, apoi se presara zahar pudra pe deasupra.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *