Aluaturi

Coji de ecler

INGREDIENTE:

  • 300ml apa;
  • 125ml ulei;
  • 250g faina;
  • 5 oua;
  • putina sare.

MOD DE PREPARARE:

  1. Apa, uleiul si sarea, se pun pe foc si se fierb.
  2. Cand fierbe, se adauga faina cernuta si se amesteca bine, pana nu mai ramane pe peritii vasului.
  3. Compozitia se toarna intr-un alt vas si se lasa la racit.
  4. Cand ajunge la temperatura camerei, se adauga ouale, pe rand, mixand bine dupa fiecare.
  5. Aluatul se pune intr-un pos si se fac bastonase de aceeasi lungime, pe o tava cu hartie de copt.
  6. Se baga in cuptorul preincalzit, la 170 grade, 25-30min.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *