Decor

„Pene” de ciocolata – decor tort

INGREDIENTE:

  • 100 g ciocolata cu lapte;
  • 100 g ciocolata alba;
  • colorant alimentar.

USTENSILE:

  • o pensula;
  • hartie de copt.

 

PREGATIRE:

  1. Ciocolata se rupe bucatele si se pune in cuptorul cu microunde, 1-2min, pana se topeste.
  2. Se amesteca bine, sa se topeasca complet.
  3. In ciocolata alba se adauga 1-2 picaturi de colorant alimentar.
  4. Se pregateste blatul de lucru cu hartie de copt. Daca nu sta intinsa, se lipeste cu banda adeziva.
  5. Se pune cate o lingurita de ciocolata topita pe hartia de copt, apoi se trage cu pensula in sus, pana se formeaza o pana.
  6. Penele de ciocolata se baga la rece pentru cateva minute, pentru a se intari, apoi se pot folosi la decorarea torturilor.

 

1 thought on “„Pene” de ciocolata – decor tort

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *