Aperitive/Garnituri

Carnaciori in aluat

INGREDIENTE:

  • un aluat foietaj;
  • 400g carnaciori de bere;
  • 100g branza cheddar;
  • un galbenus;
  • sare;
  • piper;
  • parmezan;
  • susan.

MOD DE PREPARARE:

  1.  Aluatul se decongeleaza, apoi se desface, se lasa pe folia cu care este invelit si se mai intinde putin cu sucitorul, sa nu fie prea gros.
  2. Se taie in fasii, se pune branza cheddar rasa pe fiecare bucata, apoi carnaciorii.
  3. Galbenusul se amesteca cu sare, piper si o lingurita de apa, apoi se unge fiecare fasie, intr-o parte.
  4. Se ruleaza din partea carnaciorilor si se lipeste cu partea unsa cu ou.
  5. Rulourile se ung cu ou, apoi se presara parmezan ras si susan.
  6. Se baga la cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru 20 min.