Mancaruri cu carne

Carne de porc cu sos de bere cu ghimbir

O cina super gustoasa si aromata cu minunata bere de ghimbir de la SanoVita, preferata lui Marius. De cand am descoperit-o, e nelipsita din camara, iar acum a venit timpul sa o folosesc si in mancare.

INGREDIENTE:

  • 350 g carne de porc;
  • 2 linguri ulei din seminte de floarea soarelui SanoVita
  • o lingurita boia afumata;
  • 1/2 lingurita chimion;
  • sare roz de Himalaya SanoVita;
  • piper;
  • bere cu ghimbir fara alcool.

MOD DE PREPARARE:

  1. Carnea se spala bine, se usuca, apoi se da cu sare si piper si se baga 30 min in frigider.
  2. Intr-un vas termorezistent, se pun 2 linguri de ulei, se adauga carnea, boiaua afumata, chimionul si un pahar mic de apa, apoi se baga in cuptorul preincalzit.
  3. Dupa 35 min, se scoate si se adauga berea fara alcool de ghimbir.
  4. Se mai lasa 40-45 min la cuptor.
  5. Se poate servi cu piure de cartofi sau legume.
  6. Pofta buna!

‼️Comanda pe www.sanovita.ro introducand codul promotional „laurakitchen” si primesti 15% reducere de fiecare data!‼️