Mancaruri cu carne

Ardei umpluti, in sos de rosii

Podravka Romania a lansat de curand produsul 100% natural Vegeta Natur Legume (75g, 150g si 300g), un amestec perfect din 9 tipuri de legume si sare de mare. Fara monoglutamat de sodiu, fara gluten, fara conservanti. Baza de mancare se adauga in supe, sosuri, paste, orez sau tocanite, precum si peste toate preparatele din carne pentru un gust desavarsit. Vegeta Natur Gust de Gaina 100g carnea de pui va fi mai savuroasa in supe, tocanite, fripturi, mancaruri din legume si sosuri. Iar pliculetele de 20g sau dozele de sticla 40-60g Vegeta Natur Condimente care contin zeci de legume si cea mai buna sare de mare sunt special concepute pentru cartofi, peste, porc, pui, miel sau orice carne la gratar.

Vegeta Natur condimente pentru carne de porc imbogateste gustul si aroma mancarurilor pregatite la cuptor, tigaie sau gratar.

In Vegeta Natur condimente pentru carne de porc se regaseste o selectie echilibrata de condimente ce va spori aroma naturala a felului dumneavoastra de mancare cu carne de porc.

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. Orezul se lasa in apa la inmuiat cel putin 10 min.
  2. Ardeiul se spala si se curata de seminte. Partea cu cotorul am taiat-o ca un capac.
  3. Carnea tocata se amesteca cu condimentele pentru porc, sare, piper, orezul si ceapa tocata marunt.
  4. Ardeii se umplu cu amestecul de carne, se pun intr-o cratita si se acopera cu apa.
  5. Se lasa la fiert 45min, apoi se scot pentru a se pregati sosul.
  6. Se amesteca faina, bulionul, zaharul si un polonic de apa de la ardei apoi se pune in cratita si se amesteca continuu sa se lege sosul. Se pun si cateva foi de dafin.
  7. Ardeii se pun la loc in cratita, apoi se baga la cuptor pentru 30-40min.
  8. Se servesc calzi, cu patrunjel tocat deasupra.