Aluaturi, Dulciuri

Briose cu ciocolata

INGREDIENTE:

  • 300 g faina;
  • 100 g zahar;
  • 60 ml lapte;
  • 100 g unt;
  • 2 oua;
  • un pliculet praf de copt Dr.Oetker;
  • 1 plic zahar vanilinat Dr.Oetker;
  • esenta de vanilie Dr.Oetker;
  • 100 g ciocolata;
  • un praf de sare.
  • pentru decor: creioane din zahar Dr.Oetker.

MOD DE PREPARARE:

  1. Untul se topeste, apoi se amesteca cu zaharul.
  2. Faina cernuta se amesteca cu praful de copt si putina sare, apoi se adauga untul, laptele caldut, ouale, esenta si zaharul vanilinat.
  3. Se omaogenizeaza bine compozitia, apoi se incorporeaza ciocolata tocata marunt.
  4. Se pune din copozitie in formele pentru briose de la micostore.ro.
  5. Se baga la cuptorul preincalzit pentru 20-25 min.
  6. Cand s-au racit, se decoreaza cu creioanele din glazura de zahar.