Mancaruri cu carne

Rasol de porc cu cartofi

Podravka Romania a lansat de curand produsul 100% natural Vegeta Natur Legume (75g, 150g si 300g), un amestec perfect din 9 tipuri de legume si sare de mare. Fara monoglutamat de sodiu, fara gluten, fara conservanti. Baza de mancare se adauga in supe, sosuri, paste, orez sau tocanite, precum si peste toate preparatele din carne pentru un gust desavarsit. Vegeta Natur Gust de Gaina 100g carnea de pui va fi mai savuroasa in supe, tocanite, fripturi, mancaruri din legume si sosuri. Iar pliculetele de 20g sau dozele de sticla 40-60g Vegeta Natur Condimente care contin zeci de legume si cea mai buna sare de mare sunt special concepute pentru cartofi, peste, porc, pui, miel sau orice carne la gratar.

Vegeta Natur condimente pentru carne de porc imbogateste gustul si aroma mancarurilor pregatite la cuptor, tigaie sau gratar.

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. Carnea se spala, apoi se amesteca cu condimentele pentru carne de porc Vegeta Natur si sare, dupa gust.
  2. Cartofii se spala, se curata si se taie pe lung, dar nu foarte subtire, apoi se amesteca cu uleiul de masline, condimentul pentru cartofi si sare.
  3. Se pun impreuna intr-un vas termorezistent, se adauga un pahar de apa, apoi se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade, pentru 2ore. Din cand in cand se mai amesteca si se intorc pe partea cealalta.
  4. La final, se presara patrunjel tocat.
  5. Pofta buna!