Retete de post, Supe/Ciorbe

Supa crema de legume

Podravka Romania a lansat de curand produsul 100% natural Vegeta Natur Legume (75g, 150g si 300g), un amestec perfect din 9 tipuri de legume si sare de mare. Fara monoglutamat de sodiu, fara gluten, fara conservanti. Baza de mancare se adauga in supe, sosuri, paste, orez sau tocanite, precum si peste toate preparatele din carne pentru un gust desavarsit. Vegeta Natur Gust de Gaina 100g carnea de pui va fi mai savuroasa in supe, tocanite, fripturi, mancaruri din legume si sosuri. Iar pliculetele de 20g sau dozele de sticla 40-60g Vegeta Natur Condimente care contin zeci de legume si cea mai buna sare de mare sunt special concepute pentru cartofi, peste, porc, pui, miel sau orice carne la gratar.

Vegeta Natur condimente pentru carne de porc imbogateste gustul si aroma mancarurilor pregatite la cuptor, tigaie sau gratar.

Vegeta Natur este un produs fara adaos de conservanti si monoglutamat de sodiu, fara gluten, adaos de arome si coloranti artificiali, si cu procent mai mare de legume de 30% . 

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. Toate legumele si radacinoasele se curata de coaja, se taie mai marunt si se pun la fiert in apa cu sare, in afara de sfecla si dovlecel.
  2. Se lasa in jur de 30-40min, apoi se adauga dovlecelul, sfecla rosie si o lingurita de  Vegeta Natur – Adaos universal pentru mancaruri.
  3. Se mai lasa 10min pe foc, apoi se muta intr-un blender (eu am scos ceapa si cateva bucati de radacinoase) si se aduga supa, pana se obtine consistenta dorita.
  4. Se potriveste gustul cu sare si piper, apoi se pune inapoi pe foc cateva minute (pana da in clocot).
  5. Se serveste calda, cu crutoane sau paine prajita.
  6. Pofta buna!