Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume

Tocanita de ciuperci cu bacon

INGREDIENTE:

  • 500 g ciuperci champignon brune;
  • 150 g bacon;
  • 4-5 fire ceapa verde;
  • 2 linguri bulion;
  • patrunjel;
  • sare;
  • piper;
  • ulei.

MOD DE PREPARARE:

  1. Bacon-ul se taie fasii, se pune intr-o cratita cu o lingura de ulei si se prajeste, apoi se scoate pe o farfurie.
  2. Se mai pune o lingura de ulei, apoi se adauga ceapa tocata marunt (am pus doar partea alba) si se caleste putin.
  3. Cand se inmoaie ceapa, se adauga ciupercile tocate si putina apa.
  4. Se lasa pana scade, apoi se adauga bulionul.
  5. Se mai pune putina apa, daca a scazut de tot.
  6. Se potriveste gustul cu sare si piper, apoi se adauga bacon-ul rumenit
  7. La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.
  8. Pofta buna!
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *