Aluaturi, Dulciuri

Negresa cu ciocolata si migdale (Brownies)

INGREDIENTE:

  • 250 g ciocolata;
  • 180 g unt;
  • 200 g faina;
  • 2 linguri cacao;
  • 150 g zahar;
  • 100 g migdale;
  • 3 oua;
  • esenta de vanilie;
  • 1 lingurita praf de copt;
  • un praf de sare;

MOD DE PREPARARE:

  1. Ciocolata si untul, taiate cubulete, se topesc impreuna.
  2. Intr-un bol, se amesteca ingredientele uscate: faina cernuta, zaharul, cacaua, migdalele macinate si praful de copt.
  3. Ouale se mixeaza cu un praf de sare, pana se formeaza o spuma, apoi se adauga esenta de vanilie si ciocolata topita.
  4. Compozitia de oua si ciocolata se pune peste ingredientele uscate si se amesteca bine.
  5. Se intinde compozitia intr-o tava cu hartie de copt si se baga in cuptorul preincalzit.
  6. Se lasa 20-25min, la 180 grade.
  7. Cand este gata, se lasa la racit cu usa cuptorului deschisa.
  8. Pofta buna! 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *