DELIKAT

Noile condimente Delikat, 100% naturale

DELIKAT  a scos o noua gama de condimente, realizate cu ingrediente 100% naturale, acestea fiind atent selectionate direct din tarile de origine. Pentru testarea noilor condimente Delikat 100% naturale, urmeaza o serie de preparate, provocare propusa de Bucataras.ro impreuna cu Delikat. Amestec de ierburi si marar; Amestec de ierburi italiene; Amestec de ierburi si boia; Amestec ierburi… Read More Noile condimente Delikat, 100% naturale

Mancaruri cu carne, Weekend cu spor

Pui cu smantana

O noua reteta pentru provocarea „Weekend cu spor”, initiata de Stefania. Luna aceasta gazada este Natalia Mocanu, mama Alinei, Strumfii bucatari, cu al sau blog Gateste sanatos si gustos. Ne-a provocat sa pregatim orice preparat dorim. De aceasta data, am ales sa gatesc preparatul de suflet. INGREDIENTE: 6 pulpite de pui; 3-4 linguri de ulei; o ceapa;… Read More Pui cu smantana

Peste, Salate

Salata cu macrou afumat

INGREDIENTE: 400 g macrou afumat (2 buc); 300 g porumb dulce (o conserva); 200 g sfecla rosie murata; o ceapa rosie; 4-5 linguri de maioneaza; 2 oua fierte; zeama de lamaie; rosii cherry si patrunjel – pentru decor. MOD DE PREPARARE: Am pus ouale la fiert, am taiat ceapa fideluta si am curatat pestele de… Read More Salata cu macrou afumat

Aluaturi

Coji de ecler

INGREDIENTE: 300ml apa; 125ml ulei; 250g faina; 5 oua; putina sare. MOD DE PREPARARE: Apa, uleiul si sarea, se pun pe foc si se fierb. Cand fierbe, se adauga faina cernuta si se amesteca bine, pana nu mai ramane pe peritii vasului. Compozitia se toarna intr-un alt vas si se lasa la racit. Cand ajunge… Read More Coji de ecler